Renselse for kropp og sjel

Det trenger ikke ta mer enn 24 timer å rense hele kroppen for avfallsstoffer og tungmetaller.

Publisert
Sist oppdatert

C24 er en 24-timers kur som sørger for at kroppen blir frisk og renset. Kuren er den raskeste på markedet, og den renser leveren, gallen og mage- og tarmsystemet.

Dårligere immunforsvarKroppen består av over 30 milliarder celler, og disse trenger næring og oksygen. Det får de fra mat, drikke og luft, og de frakter næringen til organene i kroppen. Når kroppen utsettes for virus og bakterier er det immunforsvaret som bestemmer hvor godt vi skal håndtere disse angrepene, og immunforsvaret preges av organenes næring.

Mens man før i tiden hadde mindre forurensning og andre skadelige stoffer, ble kroppen renset av seg selv. Nå spiller derimot mange faktorer inn som søger for at kroppen blir utsatt for mer forurensning. Stress, skitten luft og alkohol er blant tingene som hindrer den naturlige renselsen.

Når disse stoffene forblir i kroppen, svekker de immunforsvaret, og vi blir fortere syke. Derfor er det viktig å rense kroppen jevnlig.

24 timerDet finnes mange ulike rensekurer, og C24 er den som tar kortest tid.

- Det som skiller oss mest fra andre rensekurer er dette kun tar et døgn. Andre kurer tar gjerne fra ti dager til fire, fem uker, sier Roger Meyer i Promed Pharma, som markedsfører kuren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer