Rett kjele på rett plass

Spar strøm med riktig kjøkkenutsyr.

Publisert
Sist oppdatert

Vår leser Rolf sendte inn en rekke smarte tips, noen har vi fått før, men dette lille enkle trikset kan spare deg noen kroner.

Han skriver:

Pass på at ikke stekeplaten på ovnen er større en gryten/stekepannen du bruker.

Forklaring: Hvis platen er større en gryten/pannen, vil du tape masse energi på å kun varme opp luft. Bruk heller en som er mindre.

Sparing: Opp til 30%

Stor konkurranse

Wilfa og DinSide har i samarbeid en løpende konkurranse i januar, der tre heldige lesere kan vinne hver sin varmeovn - eller å slippe å betale strømregningen for forrige kvartal.

Alt du må gjøre for å vinne er å sende oss ditt beste strømsparetips. De fleste kjenner jo til de store strømslukene, men her vil vi gjerne høre om de små grepene våre lesere tar i hverdagen. Samlet kan disse bidra til å spare mye strøm.

Hver dag, til og med 1. februar, vil vi publisere et nytt tips, slik at alle leserne kan ta del i de smarte sparetipsene!

Kan du bedre?

Les mer om konkurransereglene, premier og hvordan DU kan delta her.

Konkurransen avsluttes fredag 1. februar.

Det er en uke igjen, og dersom ditt strømsparetips vinner, slipper du å b
Konkurransens første vinner
Konkurransens andre vinner
Konkurransens tredje vinner

Vi gjør oppmerksomme på at flere lesere kan ha sendt inn omtrent samme tips. Der dette er tilfelle, gjelder førstemann til mølla-prinsippet.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer