Diplom-Is

- Revet ut av hyllene

Mottakelsen av den gamle klassikeren har vært god. - Den går som varmt hvetebrød, sier Marie Ellestad i Diplom-Is.

POPULÆR: Skal man tro Diplom-Is har Sitting Originals comeback vært av det strålende slaget. Foto: Magnus Gjestrum Larsen
POPULÆR: Skal man tro Diplom-Is har Sitting Originals comeback vært av det strålende slaget. Foto: Magnus Gjestrum Larsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke gjorde ispinnefavoritten Sitting Original sitt comeback i butikkhyllene med nytt navn og design. Diplom-isen ble først lansert i 2008, men er tilbake i butikkene åtte år etter den ble den tatt ut av produksjon.

- Nordmenn elsker is, og vi merker enormt engasjement rundt våre nyheter. Dette er fjerde året vi relanserer en gammel is-klassiker, og nå kunne vi ikke holde igjen Sitting lenger. Etterspørselen har vært enorm, fortalte Marie Ellestad, direktør for strategi og kommunikasjon i Diplom-Is, til DinSide.

Halvannen uke etter lanseringen kan Ellestad avsløre at mottakelsen av den gamle favoritten har vært veldig god.

- Den har bare vært på markedet i en ukes tid, men basert på det vi kan se går den som varmt hvetebrød. Responsen har vært kjempegod på både sosiale medier og det vi ser av salg hittil, sier hun og fortsetter:

- Vi både ser og hører at den blir revet ut av butikkhyllene. Vi hører også butikkene nesten ikke rekker å fylle opp, før det blir tomt igjen.

«Knuser» Drillo

På den korte tida er salget av Sitting Original dobbelt så stort sammenliknet med Drillo-isen og tre ganger så stort som Kjempe-Yes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer