Rik med 300.000 i året?

TALLMAGI: Lønnsfest, sier tallene. Mange klager likevel over tomme lommebøker. Sjekk om din virkelighet stemmer med statistikken.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Ferske tall fra det tekniske beregningsutvalget (= TBU) anslår at den gjennomsnittlige årslønnsveksten for lønnstakerne var på 5½ prosent fra 2001 til 2002. Økningen året før var på 4,8 prosent.

Rapporten fra TBU gir oversikt over utviklingen i lønninger og inntekter, priser og konkurranseevne. De foreløpige tallene bygger imidlertid delvis på ufullstendige oppgaver fra foregående år. Det vil derfor komme oppdaterte tall for enkelte områder i løpet av mars.

Stemmer det med dine erfaringer?

Høye strømregninger har alene gjort sitt for velte husholdningenes budsjetter. Det er liten tvil om at mange sliter med å betale regningene sine.

I tillegg øker antallet inkassosaker faretruende, mens låneiveren fortsatt er stor.

Tallenes tale er likevel klar - vi tjener mer enn noensinne, og tross strømsjokket er prisveksten lavere enn i EU. Vi guider deg derfor gjennom hovedpunktene i rapporten. Temaene som tas opp er:

Kilde: Odin

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer