Rik på Rybak?

MGP-finalistens vinnersjanser er et populært veddemål i hele Norden, men oddsen blir stadig dårligere.

MGP-aktuelle Alexander Rybak har blitt et populært veddemål. Foto: Anders Myhren
MGP-aktuelle Alexander Rybak har blitt et populært veddemål. Foto: Anders Myhren Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Såkalte underholdningsspill blir mer og mer populære hos Unibet, NordicBet og andre aktører på markedet, og interessen øker med Melodi Grand Prix-sirkuset.

- Nøyaktige tall har jeg ikke, men jeg vet at det aldri har vært så mye spill på et underholdningsspill hos oss noen gang som det nå er på Melodi Grand Prix, sier Kim Rud Petersen hos NordicBet.

Melodi Grand Prix-finalisten er imidlertid en så klar favoritt både i Norge og i resten av Europa, at oddsen stadig blir dårligere for dem som ønsker å sette penger på ham. I skrivende stund er oddsen for at Norge vinner finalen 2,05 hos NordicBet og bare 1,26 hos Unibet.

Hellas har også favorittstempel før kveldens Grand Prix-finale. Tror du Hellas vinner, og du tipper hos NordicBet, kan du gange innsatsen med 7,50 dersom det inntreffer.

De ti dårligste sparerådene - ikke gjør dette

Hele Norden tror på Rybak

Alexander Rybak er også populær i våre naboland.

- Vi ser at over halvparten av de som har spilt hos oss fra Sverige, Danmark og Finland har satset på Rybak, forteller Rud Petersen.

Det største enkeltbeløpet som er satset på Rybak hos NordicBet, er i skrivende stund 2.500 kroner. Nesten 75 prosent av spillene registrert på Melodi Grand Prix er plassert på Rybak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer