Rimelige boliglån til medlemmer

Du er kanskje medlem av en organisasjon som kan gi deg gode tilbud på boliglån.

Publisert

Flere hundre tusen nordmenn utgjør medlemsmassen i de organisasjonene vi har undersøkt. Og selv om noen av disse kan oppnå svært gode rentetilbud, er det andre som nok bør forhøre seg i bankmarkedet før de går inn i organisasjonenes rabattavtaler.

Boliglånsrenter til medlemmerOrganisasjonNominell renteBeløpBetingelserBeholdes etter avskjed?AnnetStatens pensjonskasse5,5maks 350'Finansiering innenfor 80% av laveste takst eller kjøpesum.Kan beholdes så lenge man bor i boligen.2 til 6 måneders behandlingstid.AF, YS og Akademikerne8,45-Finansiering innenfor 50%, betingelser som for andre kunder i Gjensidige.Avhenger av medlemsskap.Rente 0,5% under Gjensidiges vanlige prisliste.KLP8,5-Oppgitt rente innefor 60% finansiering. Max finansiering 70% av kjøpesum/takst.Kan beholdes etter prinsippet "en gang medlem, alltid medlem".Inneholder gjeldsforsikring.Norsk Familieøkonomi8,6/8,9-Innenfor 60%/innenfor 80%.Avhenger av medlemsskap.Fritt for alle å bli medlem. Policy å holde renten under markedsrente gjennom forhandlinger med banker.LO-organiserte9,10-80% finansiering til 60% rentesats i Vår Bank og Forsikring.Avhenger av medlemsskap.-Innsamlet uke 3, 1999.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer