Rimi og ICA deler ut minibankkort

Domino og Hakon Gruppen introduserer i høst et minibankkort til sine kunder, i samarbeid med Storebrand Bank. Kortet vil være gebyrfritt, ha bedre innskuddsrentebetingelser enn vanlige banker, inneholde Visa, og kunne brukes i alle utsalgssteder og banker både i Norge og utlandet.

Snart kan du ta ut penger med Domino kortet ditt. Foto: tg
Snart kan du ta ut penger med Domino kortet ditt. Foto: tg Vis mer
Publisert

Den nye bank- og finansloven vil gjøre det mulig for handelskjeder å drive bank etter år 2000. Men allerede nå satser Rimi, ICA, Statoil, Telenor Mobil, Tybring Gjedde, Dressman og de andre medlemmene av Domino på å utstede et eget minibankkort. I Sverige har denne formen for betalingskort hos ICA-kjeden utkonkurrert bankenes minibankkort. ICA-kortet har nå over 1,7 millioner brukere.

Vestfold først

- Vi vil i midten av september innføre vårt minibankkort i Vestfold, forteller Peter Wiren, administrerende direktør i Domino Norge. - De som bor i denne regionen kan gå innom en hvilken som helst butikk som er medlem av Domino og registrere seg. Vi vil også distribuere registreringsskjemaer gjennom andre kanaler.

- Etter at vi har mottatt ditt registreringsskjema, vil du få tilsendt både kort og passord i posten. Kortet er gebyrfritt i alle Domino-butikker. I tillegg vil det nye minibankkortet holde rede på dine Dominopoeng, enten du handler i Norge, Sverige eller i utlandet, forteller Wiren til DinSide.

- Årsaken til at Vestfold er valgt som testområde, er at denne regionen fungerer som et slags Norge i miniatyr. Går alt etter planen regner Wiren med å introdusere minibankkortet i resten av landet etter nyttår.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer