Rimi og ICA deler ut minibankkort

Domino og Hakon Gruppen introduserer i høst et minibankkort til sine kunder, i samarbeid med Storebrand Bank. Kortet vil være gebyrfritt, ha bedre innskuddsrentebetingelser enn vanlige banker, inneholde Visa, og kunne brukes i alle utsalgssteder og banker både i Norge og utlandet.

Snart kan du ta ut penger med Domino kortet ditt. Foto: tg
Snart kan du ta ut penger med Domino kortet ditt. Foto: tg Vis mer
Publisert

Den nye bank- og finansloven vil gjøre det mulig for handelskjeder å drive bank etter år 2000. Men allerede nå satser Rimi, ICA, Statoil, Telenor Mobil, Tybring Gjedde, Dressman og de andre medlemmene av Domino på å utstede et eget minibankkort. I Sverige har denne formen for betalingskort hos ICA-kjeden utkonkurrert bankenes minibankkort. ICA-kortet har nå over 1,7 millioner brukere.

Vestfold først

- Vi vil i midten av september innføre vårt minibankkort i Vestfold, forteller Peter Wiren, administrerende direktør i Domino Norge. - De som bor i denne regionen kan gå innom en hvilken som helst butikk som er medlem av Domino og registrere seg. Vi vil også distribuere registreringsskjemaer gjennom andre kanaler.

- Etter at vi har mottatt ditt registreringsskjema, vil du få tilsendt både kort og passord i posten. Kortet er gebyrfritt i alle Domino-butikker. I tillegg vil det nye minibankkortet holde rede på dine Dominopoeng, enten du handler i Norge, Sverige eller i utlandet, forteller Wiren til DinSide.

- Årsaken til at Vestfold er valgt som testområde, er at denne regionen fungerer som et slags Norge i miniatyr. Går alt etter planen regner Wiren med å introdusere minibankkortet i resten av landet etter nyttår.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.