Rimi på t-banestasjonen

Du må antakelig til Sør-Korea for å finne noe lignende.

Rimi har tapetsert flere t-banestasjoner i Norge. Hvis du har tid og lyst, kan du starte handleturen her. Foto: Rimi
Rimi har tapetsert flere t-banestasjoner i Norge. Hvis du har tid og lyst, kan du starte handleturen her. Foto: Rimi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er dette fremtidens varehandel? spurte vi for en tid tilbake. Dagligvarekjeden Rimi har nå lansert sine første virtuelle dagligvarebutikker.

Nå kan du starte handleturen mens du venter på t-banen hjem. Du må riktignok til Oslo for å teste dette, men Rimi har nå etablert virtuelle butikker på Jernbanetorget, Nationaltheateret og Tøyen i Oslo.

Deler av perrongene er dekket av «butikkhyller» med bilder av dagligvarer som du kanskje trenger.

Rimi skriver i en pressemelding at dersom butikkene blir godt mottatt i Norge, så vurderer de å etablere virtuelle butikker i større skala.

– Foreløpig varer kampanjen i en uke, men blir den godt mottatt, vil vi vurdere å forlenge, sier Henning Eriksen, markedssjef i Rimi, til DinSide.

Slik fungerer det

Butikkene inneholder ingen ekte varer, men du kan bruke mobiltelefonen din, en smarttelefon vel å merke, til å skanne varene du ønsker å kjøpe. Under hver vare finner du en kode som du skanner, og de legges til handlelisten din i Rimi-appen.

For å kunne benytte deg av de virtuelle butikkene må du altså laste ned Rimi Pluss-appen på mobiltelefonen din. Denne er gratis, og du finner den både hos App Store og Android Market.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer