Ring 30 - 70 prosent billigere!

Igår lanserte Telenor Nextel Interfon-kortet, som gjør det mulig å ringe til utlandet 30 - 70 prosent billigere. Med Interfon ringer du nemlig via internett gjennom helt vanlige telefoner.

Kutt utenlandssamtalene dine med 30 - 70 %. Foto: tg
Kutt utenlandssamtalene dine med 30 - 70 %. Foto: tg Vis mer
Publisert

Interfon er et forhåndsbetalt telefonkort som tilbys med verdier på 100 og 200 kroner. Du kan kjøpe dette kortet fra Narvesen, postkontor og Shellstasjoner over hele Norge.

Til land i Europa vil besparelsen ved å bruke et Interfonkort være 5-20 prosent, ifølge produktsjef Cornelia Mender i Telenor Nextel.

Mobilkvalitet

Ved å ringe med Interfon kortet, kan du komme i kontakt med over 200 land. Kvaliteten på samtalen er omtrent som på en mobiltelefon, ettersom samtalen føres via internettsambandet. Kortet ser ut som et skrapelodd, og du skraper frem en personlig kode som tastes etter at du har ringt følgende telefonnummer: 800 31 533. Interfon har også vesentlige lavere priser enn Telenors vanlige takster på utenlandstelefonsamtaler og vil i hovedsak konkurrere med andre teleleverandører, ifølge Ivar Plathe forretningsansvarlig for Internett-telefoni i Telenor Nextel.

Innvandrere

- Vi vil i hovedsak markedsføre kortet mot innvandrer grupper, ettersom de er storforbrukere av samtaler til Asia, Sør Amerika og Afrika. Vi har hørt om telebutikker på Grønland som selger utenlandssamtaler billig, med vi mener vårt interfonkort er konkurransedyktig i Calling Card-markedet, forteller Ivar Plathe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer