Ring for halv pris i utlandet

Å ringe hjem fra Italia med mobil koster nesten dobbelt så mye med Wind Telecomunicazioni som med Vodafone Omitel. Velg derfor riktig mobilnett.

Publisert
Sist oppdatert


Når du ankommer et land, velger mobiltelefonen automatisk et nett i landet. Med et par tastetrykk kan du enkelt velge et billigere nett.

Det er ofte svært lønnsomme tastetrykk.

30 kroner på én samtale

Er du kunde hos et mobilselskap som bruker Telenors nett og telefonen din velger nettet til Wind Telecomunicazioni i Italia, koster det 6,96 kroner per minutt å ringe til Norge.

Ved å velge nettet til Vodafone Omitel, er prisen plutselig redusert til 4,06 kroner - nesten tre kroner mindre per minutt. På én ti minutters samtale med mor sparer du 30 kroner blanke kroner.

Bruker du NetComs nett her hjemme og telefonen velger nettet til Wind Telecomunicazioni, er ringeprisen enda høyere - hele 7,58 kroner minuttet.

Ring for halv pris i utlandet- Du kan også forhåndsinnstille telefonen slik at den velger det billigste nettet, sier Esben Tuman Johnsen, assisterende informasjonssjef i Telenor Mobil.

Avtaler

Det er nesten dobbelt så mye som brukere av Telenors nett betaler med Vodafone Omitel når de er i Roma, Venezia, Firenze eller andre italienske byer.

Ring for halv pris i utlandet


For en gangs skyld kommer altså Telenor gunstig ut prismessig. Grunnen er bedre avtaler med teleoperatørene i enkelte land.

DinSide har funnet frem prisene for å ringe fra og innad i ti populære ferieland: Danmark, Frankrike, Hellas, Italia, Spania, Storbritannia, Sverige, Thailand, Tyskland og USA.

Se hva det koster å ringe fra og i disse landene i sommer

Les de viktige mobiltipsene for mobilbruk i utlandet
Se hva det koster å ringe med kontantkort i utlandet

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer