Ring for halv pris til utlandet

Å ringe til utlandet er billigere enn du tror: Med telekort fra Gnanam Telecom Centers og Global One kan du ringe til under halv pris av det du betaler hos Telenor.

Publisert

Du tror det ikke før du får se det: Vår sammenligning viser at en 10 minutters samtale til Storbritannia, USA og Thailand med telekort fra relativt ukjente Gnanam og Global One koster under halvparten av det du betaler hos Telenor.

Kortet fra Global One kalles Global Prepaid Card, mens Gnanam Telecom Center tilbyr tre forskjellige kort. Kortene brukes som vanlige telekort i telefonkiosker.

Vi ser at samtalen til Storbritannia er billigst med Gnanam Phone Pass, prisen er da 6,67 kroner. Det er faktisk under halv Telenor-pris, som er 13,45 kroner.

Den samme samtalen til USA er billigst med kort fra Global One, men kun dersom du ringer på kveldstid eller i helgene. Prisen er da 7,50 kroner. Ringer du på dagtid, er Gnanam Pass billigst med 7,69 kroner. Telenor tar hele 17,45 kroner - nesten 10 kroner mer.

Også til Østen

Ringer du til Thailand, er Global One det mest lommebok-vennlige alternativet - samtalen koster 30,30 kroner. Men også her bare dersom du ringer om kvelden, lørdag eller søndag. Til Thailand er Gnanam Taj Mahal billigst på dagtid - 31,25 kroner. Telenor tar hele 70 kroner og 45 øre - mer enn dobbelt så mye. Kortet Gnanam Africa Com er ikke overraskende billig nettopp til Afrika.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer