Ring gratis med mobilen

Ringer du mye fra mobilen, er du sikkert interessert i å holde kostnadene nede. En norsk løsning gjør at du kan ringe gratis via Skype på mobilen - og ringe superbillig, nesten gratis, til utlandet.

Publisert
Sist oppdatert

Telekomrevolusjonen

Telekombransjen har blitt revolusjonert de siste årene, med mange nye tjenester og aktører. For forbrukerne betyr det stadig lavere priser, men det er fremdeles noen tjenester som godt kunne vært billigere - som å ringe til utlandet for eksempel.

- Med vår Mobile Skype-løsning, kan du ringe gratis med mobilen, via Skype - og omtrent gratis til utlandet, sier Håvar Bauck, salgsansvarlig for Vest-Europa i det norske firmaet IPDrum. - Du trenger ikke investere i en dyr og komplisert 3G-telefon med masse programvare, to enkle mobiler og kabelen vår er alt du trenger.

Trykk her for å lese om hvordan du bruker IPDrum sin Skype-løsning.

IP-telefoni på mobilen har vi hørt om - men siden vi enda ikke har gått til ansakffelse av 3G-telefon, har ikke dette vært aktuelt for oss. Derfor ble vi nysgjerrige på denne VoIP-løsningen, som kanskje kunne være noe - også for oss uten 3G.

Vanligvis må du nemlig ha enten en 3G-telefon som du kan koble opp til et trådløst nett, eller den nye toppmodellen til Nokia, E60, med mobilt bredbånd - som også må kobles opp til et WLAN, for å bruke IP-telefoni på mobilen din. Er du på hytta, eller på en øde øy et sted, er det ikke sikkert det er et nett der, som telefonen din kan koble seg opp til. Har du et eget modemkort, er dette ofte svært dyrt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer