Ring gratis

TELE: To av Norges billigste teleselskaper frister med gratis telefoni i helgene. Men pass på: Surfing er ikke inkludert.

Ring gratis
Publisert
Sist oppdatert

For å overleve den knallharde konkurransen på telemarkedet må de små teleleverandørene fokusere knallhardt på pris. Enkelte operatører frister derfor med gratis telefoni i helgene.

Ikke bare slipper du å betale for tellerskrittene, du slipper også å betale startavgift per samtale.

Dette gjelder både IqTele og Articentel.

For deg som liker å ringe mye og lenge, er det altså bare å slå til, men husk at tilbudene kun gjelder fra fasttelefon til fasttelefon. Skal du ringe til mobiltelefon må du betale vanlig pris.

Trykk her for å se hvilken teleleverandør som er billigst for deg

Men hva med surfing?

Ikke alle har bredbånd og bruker derfor fortsatt telefonlinjen når de skal koble seg opp mot nettet. Så lenge du har et vanlig åttesifret telefonnummer for å koble deg opp, skulle man kanskje tro at også dette ville være gratis.

Så enkelt er det imidlertid ikke.

- Nei, det har vi sørget for å sperre, sier Bernt Erik Hansen fra IqTele. Vi har oversikt over alle nettleverandørenes nodenumre, og de er ikke omfattet av tilbudet om gratis-telefoni. Du kan med andre ord ringe gratis i helgene, men skal du surfe må du betale vanlige tellerskritt og startavgift, avslutter Hansen.

Det samme har også konkurrenten Articentel gjort. Inntil videre er det altså bare telefonkundene som nyter godt av tellerskrittfrie helger.

Trykk her for å se hvilken teleleverandør som er billigst for deg

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer