Ring med Chess

Mobiltelefonen? Et pengesluk? Ikke nødvendigvis. Chess har landets billigste mobilabonnementer, mens Sense og Upfront anbefales for kontantkort.

Publisert
Sist oppdatert


Ifølge DinSides mobilkalkulator er Telenor og NetCom er blant de dyreste. Her er det bare å styre unna.

Skifte operatør

Særlig mobiltelefoner med kontantkort ligger under mange juletrær hver jul. Har også du fått en, kan du skaffe deg et billligere kontantkort når det medfølgende kortet er brukt opp.

Ring med Chess


Dessverre tar de billigste selskapene fra deg nummeret i samme slengen, men det er kanskje ikke så viktig siden du akkurat har fått nummeret.

Prisen på mobiltelefoner sponses av mobilselskapene mot at du binder deg til abonnement på 12, 18 eller 24 måneder. Har du fått en telefon med en slik bindingstid, kan du altså ikke umiddelbart bytte til et billigere abonnement.

Ringemønsteret

Det du ofte kan gjøre, er å skifte til et annet abonnement fra samme mobilselskap. Sender du for eksempel mange tekstmeldinger, bør du ha et abonnement hvor SMS-prisene er lave.

Ringer du svært mye, bør du ha et abonnement tilpasset det. Ringer du lite, men har telefonen mest for å være tilgjengelig? Da bør du ha et abonnement som passer til dette.

Hvilke abonnementer og kontantkort som er mest lommebokvennlig kommer an på ditt ringemønster. Vi har funnet fram til de fem billigste tilbudene for våre fire modellpersoner Spare-Sverre, Rolige-Kari, SMS-Stian og Hele-tida-Henrik.

Se de billigste abonnementene og kontantkortene

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer