Ring (nesten) gratis

Med IP-telefoni kan du ringe gratis til fasttelefoner i hele Norge og til utlandet. Tjenesten kommer til Norge i januar, men du kan registrere deg som kunde nå. Helt gratis er det likevel ikke.

Publisert
Sist oppdatert

Fra 1. januar 2004 frister selskapet Telio med gratis telefoni for alle som har bredbånd. Allerede nå kan du registrere deg som kunde.

- Vi i Telio retter oss utelukkende mot privatmarkedet. Bedriftsmarkedet overlater vi til vår samarbeidspartner IPtele, sier Espen Fjogstad, daglig leder i Telio til DinSide.

- Pågangen har vært stor, og det til tross for at vi ennå ikke har gått aktivt ut i markedet. I forrige uke fikk vi rundt 1.000 forespørsler, og av disse var det 350 som registrerte seg. Vi forventer stadig større pågang nå som tilbudet blir kjent, og regner nok med å måtte utvide callsenteret vårt for å klare pågangen, forteller Fjogstad.

Prisene

Ringeprisen fra fasttelefon til fasttelefon er satt til null kroner - døgnet rundt, hele året.For samtaler til utlandet er de første 100 minuttene i hver måned helt gratis. Deretter koster det 49 øre minuttet. Gjelder til de fleste aktuelle land i verden. Samtaler til visse land med lite utbygd telenett er unntatt.Samtaler til mobil er ikke gratis. Foreløpig har Telio satt startavgiften per samtale til null kroner, men samtaleprisen er på 95 øre per minutt. Betingelsen er altså at du har eller skaffer deg bredbånd. - Men det er uten betydning hvilken bredbåndsleverandør du har, sier Fjogstad. Det eneste du trenger er en ethernettport som vårt adapter eller telefon kan kobles til. Om du har ADSL, SDSL, kabel, eller fiber spiller altså ingen rolle for oss, sier Telio-sjefen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer