Rives vekk: - Aldri spist mer

- Et historisk resultat.

POPULÆRT: Nordmenn har aldri spist mer yoghurt, melder Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Foto: Magnus Gjestrum Larsen
POPULÆRT: Nordmenn har aldri spist mer yoghurt, melder Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Foto: Magnus Gjestrum Larsen Vis mer
Publisert

DinSide har tidligere skrevet om salgsøkninger på ulike yoghurt-typer. I juli var det Tines Yt-yoghurt som ble revet vekk og opplevde en voldsom økning på nesten 140 prosent.

Nå opplyser Opplysningskontoret for Meieriprodukter at vi aldri har spist mer yoghurt enn nå.

- Vi har aldri spist mer yoghurt enn nå. Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no) viser et historisk resultat på 31 millioner kilo første halvår 2023. God innovasjon forklarer mye av suksessen, står det i pressemeldingen.

- Attraktivt for flere forbrukergrupper

Ida Berg Hauge i Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no) forklarer salgsøkningen på følgende måte:

- Vi tror mye av økningen skyldes at det stadig kommer nye og spennende smaker på markedet - som i tillegg inneholder mer av de gode næringsstoffene. På den måten blir produktene attraktive for flere forbrukergrupper, sier hun og fortsetter:

- En del av veksten er drevet av yoghurtvarianter som inneholder mindre sukker og fett. På den måten passer yoghurt til alle måltider i hverdagen. Et annet godt eksempel er variantene med et høyt proteininnhold, som har blitt svært populært blant de som trener og er aktive i hverdagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.