Freia

Rives vekk: - Enorm etterspørsel

- Vi klarer ikke å dekke den enorme etterspørselen.

POPULÆR: Freia Boble har vært en suksess etter comebacket. Foto: Elisabeth Dalseg
POPULÆR: Freia Boble har vært en suksess etter comebacket. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september gjorde Freia Melkesjokolade Boble comeback etter å ha vært borte fra butikkhyllene i sju år.

Nå informeres det om at mottakelsen har overgått alle forventninger.

SJOKOSJOKK: Superkokken Gordon Ramsay vekker nå oppsikt i Storbritannia med en ny sjokoladedessert. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

- Det har vært et stort engasjement fra forbrukerne om å få Boble tilbake i butikken. Vi har de siste åra fått utallige henvendelser om dette fra Boble-entusiaster over hele landet, forteller Mannaïc Mathelier, markedssjef for sjokolade i Freias eierselskap Mondelez, i en pressemelding.

Det er blitt solgt over 1,5 millioner Boble-plater i de største butikkjedene siden september. Ifølge Mondelez er det bare Freia Melkesjokolade og Kvikk Lunsj som selger bedre.

- Nå produserer vi det remmer og tøyler kan holde, men vi klarer ikke å dekke den enorme etterspørselen. Vi lover å snu alle steiner for at alle Boble-entusiaster skal få favorittsjokoladen sin framover, sier Mathelier.

Etter relanseringen ble det kjent at sjokoladen hadde endret størrelse fra 210 gram til 150 gram.

- Sist Freia Boble var i salg var denne en del av en serie med ekstra store plater på 210 gram som vi ikke har nå. I relanseringen av Boble har vi gjort både endringer størrelse og sjokoladens støpeform, forklarte Tina Stagnes i Freia til DinSide.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer