Rumpeløft for menn - uten inngrep

Siste skrik i herreundertøy.

Boxeren har en støttefunksjon som gjør at baken kan bli flere centimeter større. Virker Photoshop bedre enn trusa, mon tro? Illustrasjonsfoto: Andrew Christian Foto: Illustrasjonsfoto: Andrew Chri
Boxeren har en støttefunksjon som gjør at baken kan bli flere centimeter større. Virker Photoshop bedre enn trusa, mon tro? Illustrasjonsfoto: Andrew Christian Foto: Illustrasjonsfoto: Andrew Chri Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Støttefunksjonen dytter rumpen opp og ut og kan gjøre den flere centimeter større.


Det såkalte brasilianske rumpeløftet har tatt av de siste årene, med horder av kvinner som vil ha en rund og fast bak som Jennifer Lopez. Men nå har rumpefeberen også spredd seg til menn.

Les også: Fingrene av fatet!

En undertøydesigner har tatt saken i sine egne hender og lanserte i forrige uke en boxer som både løfter og former rumpeballene.

Oppløftende undertøy
”Det er ingen grunn til å kaste bort tiden i vide bukser eller å bruke flere timer på treningssenteret. Andrew Christian’s Flashback Butt Lifting and Contouring Technology er siste skrik i herreundertøy for deg som vil ha en perfekt sprettrumpe.”

Slik lyder reklamekampanjen til den amerikanske designerens nye produkt. Den nye boxeren sies å gjøre underverker for formen på baken, helt uten innebygde innlegg, puter eller strikk.

Les også: Få stram rumpe!

Undertøysdesigneren Andrew Christian. Illustrasjonsfoto: Andrew Christian
Undertøysdesigneren Andrew Christian. Illustrasjonsfoto: Andrew Christian Vis mer


Større bak
- Responsen på flashback-boxeren har vært overveldende, sier Andrew Christian til DinSide Helse.

Designeren forteller at boxeren, som har en prislapp på 29 dollar, har en usynlig løfte- og støttefunksjon bygd inn i sømmene. Støttefunksjonen dytter rumpen opp og ut og kan gjøre den flere centimeter større. Men dette kan da umulig føles behagelig å gå med?

- Bokseren er veldig komfortabel. Flashback-teknologien er faktisk bygd inn i boxeren og er kjempemyk, forklarer han.

Les også: Store rumper, større sprøyter

Bedrageri?
- Dette er noe alle menn bør ha, mener Christian.

Om kvinner mener det samme, kan vel diskuteres. De vil nok oppleve en skuffelse når boxeren tas av. Men kanskje det er på tide at menn får svare med samme mynt etter alle de årene kvinner har hatt fordelen av å gå med push-up BH?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer