Ryddig og relevant CV kan sikre deg drømmejobben

Bruk for all del ikke standard CV til alle jobber du søker på.

VÆR NØYE: Bruk god tid når du skal oppdatere CV-en. Det er dessuten lurt å spisse CV-en til hver enkelt jobb du søker. Vær så presis som mulig. Og for all del – unngå skrivefeil.  Foto: COLOUBOX
VÆR NØYE: Bruk god tid når du skal oppdatere CV-en. Det er dessuten lurt å spisse CV-en til hver enkelt jobb du søker. Vær så presis som mulig. Og for all del – unngå skrivefeil. Foto: COLOUBOX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Overgangen til et nytt år ser ut til å være et spark bak for mange som har tenkt på å bytte jobb. Finn.no har hatt rekordmange besøkende på sine jobbsider de første dagene i januar. Blant de utlyste stillingene, har det vært størst rift om jobbene innenfor kunst, kultur og mediebransjen.

Sjekk trykket i din bransje her

Har du planer om å søke ny jobb i nærmeste fremtid, er det på tide å gi både CV-en og LinkedIn-profilen din en ansiktsløftning.

Ryddig og relevant CV

En ryddig CV som viser at du har relevante kvalifikasjoner for stillingen er et stort skritt på veien til ny jobb. Du bør ikke bruke samme CV uansett hvilken jobb du søker på. Adecco anbefaler i sin CV-skole at du spisser kvalifikasjonene dine utfra hva bedriften spør etter til den aktuelle stillingen.

Adecco fremhever også viktigheten av at CV-en må være oversiktlig og lett å lese. Sortér arbeidserfaring og utdanning hver for seg med nyeste erfaring først. Du kan også ha andre poster i tillegg, som for eksempel styreverv, språkkunnskap eller publikasjoner.

Kreative søknader og CV-er bør først og fremst forbeholdes til jobber som er nettopp det. Kreative.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer