Så bra er Personalitygym

Treningsvariasjonen får en sekser mens prisen får en firer fra vår testperson.

Publisert
Sist oppdatert
- Apparatet er veldig dyrt, men for den som har råd, vil det være en god investering på sikt.Tester Erik Aarø


Aarø har testet Personalitygym i fem uker. Etter å ha gitt terningkast for brukervennlighet, treningsglede, treningsvariasjon, kvalitet og pris, ender bedømmingen opp på en sterk firer.

Så bra er Personalitygym

Brukervennlighet:
Alle kan montere apparatet, men man trenger kanskje et par ekstra hender helt i begynnelsen. Når det gjelder selve bruken, er treningsmanualen svært nyttig. På
produsentens nettsider ligger det også både videoer og bilder som viser hvordan de ulike øvelsene skal gjennomføres. Selv om manualen var litt uklar på noen punkter, fungerte den stort sett bra.

Det var litt vanskelig å vite hvilken innstilling på apparatet som er best å bruke når det er flere valg. Dette kunne vært bedre beskrevet. Et par funksjoner på apparatet var heller ikke optimale, men dette er småting i forhold til helheten.

Så bra er Personalitygym


Treningsvariasjon:
Det er mulighet til å gjøre varierte øvelser for de aller fleste muskelgrupper. Hvis man er litt oppfinnsom, kan man også gjøre flere øvelser enn de som er beskrevet i treningsnanualen som ligger tilgjengelig på produsentens nettsider. Det er veldig bra å få samlet så mye på ett apparat. Utholdenhetstrening må man imidlertid gjøre i tillegg.

Så bra er Personalitygym


Treningsglede/motivasjon:
Jeg fikk ikke brukt apparatet like mye som intensjonen om fire ganger i uka. For å greie det skal man være ganske treningsfiksert, tror jeg. Men jeg trente en-to ganger i uka i tillegg til at jeg trente step på jobben og spilte squash en gang i uka, så jeg er fornøyd. Apparatet kan brukes når det passer en selv, og for meg er det viktig at jeg ikke trenger bruke tid på å reise til og fra trening.

Dette danker ut studiotrening

  1. Så bra er Personalitygym


Man kan også skrive ut treningsprogram fra nettet som gjør det mulig å holde styr på utviklingen, og dette har en motiverene effekt. I det store og hele er det en bra opplevelse å trene med apparatet.

Så bra er Personalitygym


Kvalitet:
Det er vanskelig i vite hvordan kvaliteten vil være på sikt, men førsteinntrykket er veldig bra. Det er noen smådeler som ikke passer helt inn der de skal være, men det er ikke noe slark i delene og man kan merke at det er et solid apparat.

Så bra er Personalitygym
Så bra er Personalitygym


Utseende/design:
Apparatet er veldig funksjonelt og det er en smart løsning. Minuset er at det ikke er noen låsemekanisme på dørene og at de dermed for eksempel kan åpnes av barn. Fargen er også kjedelig, og en idé hadde vært valgfri dekor som man kunne klistre på forsida. Så lenge apparatet sklir inn i interiøret, spiller det nesten ingen rolle hvor det står. Slik som det er nå, passer det nesten best i for eksempel en råkjeller.


Pris:
Apparatet er veldig dyrt, men for den som har råd, vil det være en god investering på sikt. Hvis man tar utgangspunkt i et gjennomsnittlig abonnement på treningsstudio, vil det man har betalt, komme opp i prisen på apparatet etter tre år. Apparatet holder sannsynligvis mer enn tre år, og da vil det være en rimeligere løsning enn treningsstudio.

Gjennomsnitt: 4,83

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer