Så bra er Personalitygym

Treningsvariasjonen får en sekser mens prisen får en firer fra vår testperson.

Publisert
Sist oppdatert

Aarø har testet Personalitygym i fem uker. Etter å ha gitt terningkast for brukervennlighet, treningsglede, treningsvariasjon, kvalitet og pris, ender bedømmingen opp på en sterk firer.

Brukervennlighet:Alle kan montere apparatet, men man trenger kanskje et par ekstra hender helt i begynnelsen. Når det gjelder selve bruken, er treningsmanualen svært nyttig. På produsentens nettsider ligger det også både videoer og bilder som viser hvordan de ulike øvelsene skal gjennomføres. Selv om manualen var litt uklar på noen punkter, fungerte den stort sett bra.

Det var litt vanskelig å vite hvilken innstilling på apparatet som er best å bruke når det er flere valg. Dette kunne vært bedre beskrevet. Et par funksjoner på apparatet var heller ikke optimale, men dette er småting i forhold til helheten.

Treningsvariasjon:Det er mulighet til å gjøre varierte øvelser for de aller fleste muskelgrupper. Hvis man er litt oppfinnsom, kan man også gjøre flere øvelser enn de som er beskrevet i treningsnanualen som ligger tilgjengelig på produsentens nettsider. Det er veldig bra å få samlet så mye på ett apparat. Utholdenhetstrening må man imidlertid gjøre i tillegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer