Strømkalkulator

Så mye koster det du gjør hjemme

Det du betaler for en dusj eller en runde i badekaret, er svært mye mer enn hva du betaler for å lade mobilen eller trakte deg en liter kaffe.

HVA KOSTER TV-TITTINGA? Det kan du sjekke i kalkulatoren under. Foto: Shutterstock / NTB
HVA KOSTER TV-TITTINGA? Det kan du sjekke i kalkulatoren under. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er høye strømpriser om dagen, og mange tyr til de mest ekstreme tiltakene for å flytte strømbruken sin. Noen kvier seg for å plugge i mobilladeren når strømprisene er på sitt høyeste, mens andre står opp om natten for å trakte kaffe.

Men hvor mye sparer du på disse grepene? I DinSides kalkulator under kan du selv regulere strømprisen og se hva strømkostnadene blir for en rekke hjemlige aktiviteter, enten det er å sette på en 60-gradersvask, slappe av i badekaret og føne håret etterpå, spille PlayStation eller steke et brød i ovnen.

Merk at timesrekorden i år var på ettermiddagen tirsdag 21. desember: 612 øre, pluss moms og nettleie. Til og med lille julaften har snittprisen vært 180 øre pluss moms og nettleie. Disse prisene gjelder Sør-Norge.

PS! Vinteren 2021/22 har regjeringen opprettet en strømkompensasjonsordning som går ut på at de betaler drøye halvparten av strømprisene som overstiger 70 øre. Hva det vil gjøre med din strømregning, kan du sjekke ut her:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer