Så mye koster det egentlig

Importkalkulatoren gjør netthandel mye enklere.

Mange opplever at netthandelen blir dyrere enn antatt på grunn av toll- og momsreglene.
Mange opplever at netthandelen blir dyrere enn antatt på grunn av toll- og momsreglene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svingende valutakurser og økonomisk krise gjør det gunstig å kjøpe varer fra enkelte utendlandske nettbutikker. Men uansett hva du kjøper, er du nødt til å forholde deg til kompliserte toll- og momsregler. Vi gjør det enklere for deg med vår kalkulator.

Se hvordan tollreglene gjør netthandel vanskelig

For at du skal slippe å tenke på 200-kronersregelen, hvilke varer det er toll på - fra hvilke land, og gebyrer fra Posten, har DinSide laget en kalkulator som automatisk tar høyde for hvilke regler som gjelder for import av varer.

Det eneste du trenger å gjøre, er å fylle inn noen ruter i kalkulatoren, og vips, forteller den deg hvor mye du faktisk må punge ut med for å få varen hjem til Norge. Da slipper lommeboken en ubehagelig overraskelse når du henter pakken din på postkontoret. Kalkulatoren kan også regne ut moms og toll på varer du selv frakter inn i landet.

>> DinSides toll- og momskalkulator

Betydelig dyrere

Et raskt eksempel avslører at det kan bli mye dyrere enn du tror å kjøpe et par småting fra utlandet, og få det tilsendt til Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer