Så mye koster iPhone 3GS med Netcom

I dag lettet endelig Netcom på sløret. Vær klar for å punge ut for neste genereasjon iPhone.

Så mye koster iPhone 3GS med Netcom
Publisert
Sist oppdatert

NetCom starter salget av iPhone 3GS i Norge den 31. juli. Etter lang ventetid, letter endelig Netcom på sløret. Her er prisene for den nyeste versjonen av Apples kritikerroste telefon:

Telenor billigere?

Som du kan se av tabellen over, er den billigste løsningen til Netcom en pakke med iPhone 3GS og abonnementet FlexiTalk. Minste totalpris blir da 5.387 kroner. Da må du ut med nesten 3.000 kroner for telefonen, mens du får en månedspris på 199 kroner.

I går presenterte Telenor sine priser for iPhone 3GS. Les mer om Telenors priser og iPhone-abonnementer her. Den billigste metoden å skaffe seg iPhone 3GS på med Telenor-binding, er gjennom abonnementet SuperPluss. Du betaler da 2490 kroner for selve telefonen, samt 129 kroner i måneden. Totalt blir prisen da 4038 kroner i løpet av bindingstiden (12 mnd).

Telenor opplyser riktignok at siden minste totalpris ikke tar hensyn til bruken av telefonen, vil det mest sannsynelig lønne seg å velge et dyrere abonnement som er spesialtilpasset iPhone. Dette fordi undersøkelser viser at iPhone-kunder bruker for eksempel mer datatrafikk enn de fleste andre mobilbrukerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer