Salgstriksene som gir deg plass

Dette er framgangsmåter som har vært brukt av våre ansatte. Det er ikke sikkert at alle triksene vil passe for deg - luk derfor ut de du synes dekker din situasjon, og bruk dem aktivt. Lykke til!

Publisert
Sist oppdatert

Finn alternativene.Trinn 1 er å finne ut hvilke alternativer du har i ditt område, og fokusere beinhardt på disse.

Du bør likevel være fleksibel når det gjelder å vurdere barnehager som ligger et stykke unna. Dette er spesielt aktuelt hvis du kan kjøre bil til og fra, eller barnehagen ligger i nærheten av offentlig kommunikasjonsmidler.

Opprett personlig kontakt. Det er mye lettere å hoppe over et nummer på en liste, enn et menneske man har snakket hyggelig med. Personlig kontakt er altså et svært viktig punkt. Du kan førsøke deg over telefonen, men det aller beste er å ta en prat ansikt til ansikt.

Etter å ha funnet de aktuelle barnehagene, bør du derfor ta kontakt med den daglige lederen eller sjefen, og forhøre deg om mulighetene. Ikke undervurder den personlige kjemien eller magefølelsen du får på dette stadiet:

Får du et klart nei og sitter igjen med følelsen av å forstyrre den daglige lederen når du spør om mulighetene, bør du kutte kontakten umiddelbart. Sett heller inn fokuset på de barnehagene der du føler at det er en viss mulighet til å nå fram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer