Samle lånene hos ACC Bank?

Det kan være gode penger å spare ved å samle smålånene dine i ett stort lån. Men pass på at du velger de billigste leverandørene.

Publisert
Sist oppdatert

Hei! Jeg fikk et tilbud fra ACC Bank i går. Det frister ja... Jeg betaler vanligvis ca 4700 kroner i månedsavdrag tilsammen for 3 forskjellige lån. Og ca 7300 kroner en mnd pr. kvartal når Lånekassen skal ha sitt. Er det da veldig dumt å samle alle lånene i et nytt lån, betale alle de 4 lånene med det ene lånet, og heller betale på det ene? Iflg litt regning skal jeg spare 1500-2000 kroner i mnd, og 4000-4500 en mnd pr. kvartal... Det hjelper for en 24-åring med ca 22000 i bruttolønn pr. mnd i fastjobb... Og ofte er i litt pengeknipe... Jeg vet at endesummen blir en god del høyere enn lånesummen, men det blir den jo uansett bank.... Så når jeg vil ha ekstra penger å rutte med, og ikke kan få noe sikkerhet, vil ikke f.eks. ACC Bank da være et godt alternativ...? Håper på snarlig svar :-)På forhånd takk! Hilsen en "fattig" ung mann

Dr. Krone:

Hei, du skriver ikke noe om hvilken rente denne kredittinstitusjonen tilbyr, men jeg tipper at den er ganske høy.

Sjekk alltid rentebetingelsene - den effektive renten - nøye, og velg den leverandøren som gir deg de beste vilkårene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer