Samme vare til ulik pris

STRØM: Selv om det ikke er noen kvalitetsforskjell på strømmen varierer prisene. Noen setter prisene opp, andre setter den ned. Pass på at du ikke betaler for mye til din leverandør.

Publisert
Sist oppdatert

Den siste uka har 13 leverandører varslet prisøkninger, mens 7 har varslet prisnedgang. Hvilken pris din strømleverandør tar, finner du ut her:Prisliste: Variabel strøm

Prisliste: Fastprisene på strømDinSides Strømkalkulator viser hvor mye du vil spare på å bytte leverandør.De fleste leverandørene er flinke til å sette opp prisen når markedet endrer seg. Men når prisene bør settes ned, tar det ofte lang tid før du som kunde får dra nytte av prisfallet. Det er derfor du som må passe på at du ikke betaler mer enn nødvendig.

Status: Fredag ettermiddag

Blant de landsdekkende strømleverandørene er Total Energi billigst, med en strømpris på 30,90 øre per kWh. Gudbrandsdal Energi tar andreplassen med 31 øre. Med en strømpris på 30 øre kan riktignok Telinet Energi virke billigere, men siden de krever 390 kroner i fastbeløp, havner de på tredjeplassen i vår oversikt.

DinSides strømprisliste tar utgangspunkt i prisen de ulike selskapene har rapportert inn til Konkurransetilsynet.

Dyrest blant de landsdekkende leverandøren er JotunKraft, som fredag ettermiddag sto registrert med en strømpris på 35,09 øre per kWh.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer