Annonsørinnhold:

Sammenlign forbrukslån for å få laveste rente

Slik kan du få lavere rente: Ved å sammenligne forbrukslån kan du finne det beste lånet med den laveste renten. Få søknaden behandlet av opptil 20 banker med Axo Finans. Lånerenten er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet.

Nominell rente fra 7,90% til 19,90%. Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, totalt: 140256.
Nominell rente fra 7,90% til 19,90%. Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, totalt: 140256. Vis mer

Denne artikkelen er annonsørinnhold:

Sammenligne forbrukslån

For å finne ut av om et forbrukslån er bedre enn et annet, må man sammenligne forskjellige låneavtaler fra ulike banker. Dette er enklere sagt enn gjort. Det tar lang tid å gjøre en god sammenligning av forskjellige banker. I tillegg vet ikke nødvendigvis en vanlig kunde hva som gjør et lånetilbud bedre enn et annet.

Her kommer finansagenten Axo Finans inn i bildet. Du får profesjonell hjelp til å sammenligne forbrukslån, og det hele er gjort på et blunk. Axo Finans samarbeider med noen av de markedsledende långiverne i Skandinavia, for å sikre at hver kunde mottar et godt tilbud.

Jo flere tilbud, jo lavere rente

Jo flere tilbud om forbrukslån du mottar, jo høyere sannsynlighet er det for at du får lavere rente. Derfor lar Axo Finans opptil 20 banker motta og behandle søknaden din.

Bankene og långiverne vet at de konkurrerer om den samme kunden, og tilbyr sine beste lånevilkår for å vinne kunden. Derfor mottar du et bedre tilbud via Axo Finans enn ved å søke på egenhånd.

Er du interessert i et forbrukslån? Da bør du søke via Axo Finans. Finansagenten finner et godt tilbud for deg, slik at du kan bruke tiden din på andre ting. Det er både gratis og uforpliktende å søke via Axo Finans.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer