Annonsørinnhold:

Sammenlign forbrukslån for å få laveste rente

Slik kan du få lavere rente: Ved å sammenligne forbrukslån kan du finne det beste lånet med den laveste renten. Få søknaden behandlet av opptil 20 banker med Axo Finans. Lånerenten er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet.

Nominell rente fra 7,90% til 19,90%. Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, totalt: 140256.
Nominell rente fra 7,90% til 19,90%. Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, totalt: 140256. Vis mer

Denne artikkelen er annonsørinnhold:

Sammenligne forbrukslån

For å finne ut av om et forbrukslån er bedre enn et annet, må man sammenligne forskjellige låneavtaler fra ulike banker. Dette er enklere sagt enn gjort. Det tar lang tid å gjøre en god sammenligning av forskjellige banker. I tillegg vet ikke nødvendigvis en vanlig kunde hva som gjør et lånetilbud bedre enn et annet.

Her kommer finansagenten Axo Finans inn i bildet. Du får profesjonell hjelp til å sammenligne forbrukslån, og det hele er gjort på et blunk. Axo Finans samarbeider med noen av de markedsledende långiverne i Skandinavia, for å sikre at hver kunde mottar et godt tilbud.

Jo flere tilbud, jo lavere rente

Jo flere tilbud om forbrukslån du mottar, jo høyere sannsynlighet er det for at du får lavere rente. Derfor lar Axo Finans opptil 20 banker motta og behandle søknaden din.

Bankene og långiverne vet at de konkurrerer om den samme kunden, og tilbyr sine beste lånevilkår for å vinne kunden. Derfor mottar du et bedre tilbud via Axo Finans enn ved å søke på egenhånd.

Er du interessert i et forbrukslån? Da bør du søke via Axo Finans. Finansagenten finner et godt tilbud for deg, slik at du kan bruke tiden din på andre ting. Det er både gratis og uforpliktende å søke via Axo Finans.

Les mer: Søke forbrukslån

Hvordan sammenligne forbrukslån?

Det er ikke bare renten som avgjør hvilket lån som er billigst og best. Det hjelper for eksempel ikke å få en lav rente hvis lånet har skyhøye gebyrer hver eneste måned. Når finansagenten Axo Finans sammenligner forbrukslån, blir disse forholdene undersøkt:

  • Rente - både nominell og effektiv
  • Gebyrer
  • Lånebeløp
  • Nedbetalingsplan
  • Eventuelle andre kostnader

Renter

Det er spesielt to rentesatser du som låntaker bør vite noe om: Nominell og effektiv rente. Den nominelle renten er lånets grunnkostnad, og styres blant annet av bankens interne retningslinjer og den økonomiske situasjonen i landet for øvrig. Den effektive renten er den nominelle renten i tillegg til lånets gebyrer og eventuelle andre kostnader.

Les mer: Forbrukslån rente

Gebyrer

Det kan være en rekke gebyrer knyttet til et lån, blant andre termin-, faktura-, forsinkelse- og opprettelsesgebyr.

Lånebeløp

I tillegg til lånets vilkår, er det viktig at du får innvilget den summen du søkte om. Det hjelper ikke å få et billig lån hvis du bare fikk halvparten av den summen du hadde behov for.

Nedbetalingsplan

En av fordelene med å velge forbrukslån, er at du får en forutsigbar nedbetalingsplan med faste innbetalinger. Har du behov for en fleksibel nedbetalingsplan, er det mange utlånere som tilbyr dette.

Eventuelle andre kostnader

Som kunde er det vanskelig å tyde teksten i liten skrift. En profesjonell finansagent vet hvor man skal lete etter skjulte kostnader, og hva ordene i kontrakten betyr. Du kan derfor stole på at du er i gode hender.

Sammenligne forbrukslån med Axo Finans

Har du behov for et forbrukslån? Sammenlign forbrukslån hos Axo Finans for å få en lavere rente. Axo Finans er finansagenten som finner de beste tilbudene om forbrukslån på vegne av kunder. Det er både gratis og uforpliktende å benytte seg av sammenligningstjenestene til Axo Finans.

Lånerenten er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet. Nominell rente fra 7,90% til 19,90%. Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, totalt: 140256.

Andre nyttige artikler:

Lån

Refinansiering

Billigste Forbrukslån

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer