Sammenligning av kontantkortene

På mange områder er Netcom og Telenors tilbud om kontantkort til mobil svært like. Men det finnes viktige forskjeller.

Publisert

Selskapenes tilbud med kontantkort er ganske like. Men det er noen viktige forskjeller både i priser og tjenester. Tabellen er satt opp slik at du enkelt kan se og sammenligne.

Vanlig bruk

Netcom er noe dyrere å starte opp med enn Telenor. Men om du registrerer deg som kunde hos Netcom får du 50 ekstra ringekroner for det. Viktigere er det at det er en god del billigere å ringe med Netcom enn med Telenor på kveldstid og i helgene. Ringer du en del, vil Netcomkortet snart bli rimeligere.

Flere av forhandlerne som selger Netcoms påfyllingskort opplyser også om at de selger med rabatterte priser. På nettet kan du hos enkelte forhandlere få tilbud om lavere priser på kortene, og hos Klart Svar opererer de med kvantumsrabatter som gir deg ett gratis kort når du har handlet et visst antall kort. Det vil være vanskelig å gi en fullstendig oversikt over disse forskjellige rabattordningene da de kan variere både i sted og tid. Men vær i alle fall klar over at Netcoms forhandlere i større grad ser ut til å kunne gi deg rabatter, og dermed mer ringetid for pengene, enn det Telenors forhandlere kan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.