Sand i øynene

Hva koster sykkelen og hva koster tv-en?

Som en fisk uten sykkel SIBA er en svensk kjede, og har gitt sykler som tilgift siden 90-tallet, med godt resultat for egen del.
Som en fisk uten sykkel SIBA er en svensk kjede, og har gitt sykler som tilgift siden 90-tallet, med godt resultat for egen del. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SIBA har et tilbud hvor du kan kjøpe en Phillips 42-tommers tv og en sykkel for 7.995 kroner. Fint om du uansett skal ha akkurat den tv-en og akkurat den sykkelen, men kanskje ikke så fint ellers. Skulle du bare ha tv-en, blir tilbudet litt dyrt. Sykkelen vil kanskje forbli i garasjen. Skulle du bare ha sykkelen, blir det veldig dyrt. Kanskje er du på utkikk både etter tv og sykkel, men ikke akkurat denne tv-en og denne sykkelen. Da kan du kanskje la deg friste av dette tilbudet, og bli nokså fornøyd med begge deler. Eller nokså misfornøyd.

SIBA selger også aircondition med sykkel på kjøpet.

Solgt 65.000 sykler

Informasjonsansvarlig i SIBA Sara Widman sier at man har tilbudt sykler som tilgift i Sverige helt siden 1990-tallet. - Det har vært populært. Vi har utstyrt ca. 65.000 svensker med nye sykler siden vi begynte. Dette har gjort sykkelhandlere litt irriterte fordi vi har påvirket deres salg i kampanjeperioden.

- Syklene står i butikkene våre, så kundene kan se og kjenne på dem, men de er ikke til salgs separat. Vi selger ikke sykler. Oppstår det noen problemer, garantisaker eller liknende har vi alle steder der dette tilbudet gis avtaler med lokale sykkelverksteder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer