Store prisforskjeller på kosmetikk:

Se de «Loco» prisforskjellene!

Dove-deodoranten er nesten fire ganger dyrere hos H&M i forhold til billigkjeden Loco. Tannkremen din kan du få til nesten halv pris i forhold til vanlig dagligvarebutikk, viser vår prissjekk.

BILLIGKJEDE: Med 22 butikker fordelt over landet, har den norske billigkjeden Loco vokst raskt siden starten i 2017. Foto: Camilla Øino
BILLIGKJEDE: Med 22 butikker fordelt over landet, har den norske billigkjeden Loco vokst raskt siden starten i 2017. Foto: Camilla Øino Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Innkjøp av kosmetikk og hygieneartikler kan være en kostbar affære. Det kan imidlertid være store penger å spare ved å velge riktig butikk, viser Dinsides prissjekk.

Inntil fire ganger så dyrt

Vi plukket ut 11 tilfeldige, vanlige kosmetikk- og hygieneartikler hos den nye billigkjeden Loco, og sammenlignet prisene mot noen av de etablerte aktørene i markedet. Utvalget inkluderer blant annet tannkrem, sjampo, deodorant og kroppssåpe.

Som du ser av tabellen under, er Loco rimeligst på alle varene vi plukket ut, med unntak av D:Fi D:Struct stylingkrem, der Lyko er 15 kroner rimeligere. I enkelte tilfeller er prisen bare en fjerdedel av konkurrentens.

(Prisene er innhentet 7.1.2018)

- Merkevarer til lavest mulig pris

Loco er en norsk «billigkjede» av butikker som har poppet opp 22 steder etter oppstart i 2017. Butikkene tilbyr produktene innenfor sminke, hygiene og personlig pleie, med et sterkt fokus på å være billigere enn konkurrentene. Bak selskapet står det norske selskapet FSN Capital IV (60%) og NorgesGruppen Retail AS (40%).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer