Se fotball-VM gratis

Løsningen er enklere enn du tror: Svensk TV sender nemlig 75 prosent av de 64 kampene. Resten kan du se gratis på puben.

Publisert
Sist oppdatert

Du må betale dyrt for å se fotball-VM i år, het det i tabloidavisene for en tid siden. Grunnen var at mesterskapet som det første er solgt til betal-TV, nærmere bestemt Canal Digital.

Se til Sverige

NRK og TV2 hadde ikke råd til å betale for senderettighetene. NRK sender kun åpningskampen pluss en av semifinalene. TV2 sender den andre semifinalen samt finalen.

Ifølge Forbrukerrapporten er svensk TV redningen:

SVT 1 og 2 sender 21 kamperTV4 sender 22 kamper

Disse kanalene kan svært mange nordmenn se. Grunnen er at SVT og TV4 er med i de fleste kabelselskapenes grunnpakker, deriblant hos Telenor Avidi, som mange borettslag tilbyr sine beboere. Har du ikke TV4, kan du bestille kanalen ekstra hos mange kabelselskaper.

Resten av kampene vises i Sverige av Canal Digital. Her på berget viser betal-kanalen alle kampene unntatt de fire som NRK og TV2 viser. Du kan kun betale for å se alle kampene.

Ekstra

Et abonnement hos Canal Digital innebærer at du må binde deg for ett år. Du kan slippe med en bindingstid på seks måneder, men da må du investere i et digitalt parabolanlegg til 3.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer