Se hva brødene inneholder

Publisert
Sist oppdatert

1. Fiber plussIngredienser: sammalt hvete (58,4 %), vann, hvetekli (4,9 %), linfrø, tørket surdeig av hvete, gjær, rapsolje, salt, malt av bygg.

2. Ingers RugbrødIngredienser: Sammalt hvete fin, vann, skummet kulturmelk, sammalt rug fin, hvete helkorn, kli, linfrø, solsikkefrø, gjær, salt.

3. Havre fullkornIngredienser: Vann, havre (gryn, fiber og kli) (21%), sammalt hvete (19%), hvetemel, hvetegluten, gjær, rapsolje, tørket surdeig av rug og salt.

4. SpeltbrødIngredienser: Speltflak, vann, solsikkekjerner, speltmel, gjær, yoghurtpulver, sukker, tørket surdeig, salt, tørket potet.

5. Møllerens grovbrødIngredienser: Mel av hvete og rug, vegetabilsk fett, gluten, tørket surdeig, salt, maltpulver, melbehandlingsmiddel.

6. SolsikkebrødIngredienser, i tilfeldig rekkefølge: Kli, siktet hvete, sammalt rug, solsikkefrø, sammalt bygg, havsalt, malt og gjær.

7. Simpson MatpakkebrødIngredienser: vann, hvetemel, sammalt hvete (11,8 %), havregryn (3,9 %), gjær, sammalt rug (3,0 %), siktet rug, hvetekli (1,2 %), hvetegluten, salt.

8. Steinovnsbrød grovtIngredienser: hvetemel, vann, sammalt hvete, sammalt rug, naturlig hvetesurdeig, salt, hvetegluten, gjær, sesamfrø, linfrø, havregryn, hirse, surdeig tørket, solsikkekjerner, bokhvete.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer