Se hvem som har vunnet i Lotto

Ny og spennende tjeneste fra Norsk Tipping.

HER ER ALLE MILLIONENE: En ny tjeneste fra Norsk Tipping viser alle Lotto-millionærer i Norge. Her ser du for eksempel at en kvinne fra Fredrikstad vant over 37 millioner kroner i Viking-Lotto i fjor.  Foto: Norsk Tipping
HER ER ALLE MILLIONENE: En ny tjeneste fra Norsk Tipping viser alle Lotto-millionærer i Norge. Her ser du for eksempel at en kvinne fra Fredrikstad vant over 37 millioner kroner i Viking-Lotto i fjor. Foto: Norsk Tipping Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norsk Tipping har nylig lansert en helt ny tjeneste som gir oss full oversikt over alle lottomillionærer i Norge - noensinne. Statistikken viser også millionutbetalinger i andre spill fra Norsk Tipping, som for eksempel Flax.

Tjenesten gir deg mulighet til å se alle tippemillionærene i alle landets kommuner. I tillegg til premiesummen, får du også opplysninger om når premien ble vunnet, hvilket spill premien ble vunnet i, samt om vinneren er mann eller kvinne. Så er du lykkejeger, på jakt etter en riking ditt nærområde, kanskje dette er første sted å gå..?

KJENDISØKONOM ADVARER: - Farlig å vinne i Lotto

15 milliarder utbetalt

Ifølge statistikken er det delt ut minst en million kroner hele 5.686 ganger, og utrolige 15,2 milliarder kroner til sammen. Den heldigste av dem alle er en kvinne som kjøpte en Viking-Lotto-kupong i Fredrikstad i uke 37 i fjor. Hun innkasserte den største lottopremien noensinne i Norge, på hele 37.118.436 kroner.

Kanskje denne rekorden blir slått på onsdag, når Viking-Lotto-potten er oppe i svimlende 73 millioner kroner. Grunnen til at førstepremien er blitt så stor, er blant annet at det såkalte lykketallet ikke er blitt trukket ut på flere måneder. Sist gang potten var så stor, og faktisk større, var for nesten et år siden. Da stakk tre dansker av med til sammen 96 millioner lottokroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.