Se min iPod...

En naken iPod? Det er på høy tid å dekke den til - enten du vil sikre den mot støt, vann - eller rett og slett bare oppdatere et av tidens mest trendy accessoirer. - Og aldri før har det vært så mye morsomt å velge mellom!

Publisert
Sist oppdatert

MP3-markedets store vinner, iPoden, har kommet for å bli. Nå flommer markedet over med tilbehør. Vi har tatt en titt på nettet og funnet godbitene for deg som har lyst til å kle opp din iPod med en av sesongens heteste accessoirer.

>>TRYKK HER FOR Å KOMME RETT TIL BILDESPESIALEN.

Praktisk

Det er ikke bare for utseendets skyld du kan (eller bør) pakke inn iPoden din. Et trekk beskytter mot både stygge riper, og støt som kan skade MP3-spilleren. I tillegg finnes det et par modeller som beskytter mot vann på markedet - noe som er praktisk om du vil sette et soundtrack til skiferien, strandturen eller lignende.

Andre produsenter

Siden Apple nærmest har kuppet hele MP3-markedet har vi valgt å fokusere på tilbehør til iPodene denne gang. Det er også her det finnes mest morsomt og praktisk stæsj, men vi tipper de andre produsentene snart kommer etter.

Nettbutikkene

Mens noen av nettbutikkene vi har besøkt sender til Norge, kan det oppstå problemer med norsk adresse til andre. Mange amerikanske nettbutikker vil nemlig ikke ha deg som kunde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer