Dagligvarer:

Se når det er billigst

Billig fisk på tirsdager, full tilbudskurv lørdag kveld. Se hvor det er billigst å handle når.

MYE Å SPARE: Handler du smart, kan du spare mye. Og det er ikke bare hvor, men når, som er viktig, litt avhengig av hva du skal ha. Illustrasjonsfoto: Shutterstock / NTB
MYE Å SPARE: Handler du smart, kan du spare mye. Og det er ikke bare hvor, men når, som er viktig, litt avhengig av hva du skal ha. Illustrasjonsfoto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snåle grønnsaker, ukekupp, tikronersmarked, Trumf, Æ, utbytte, bonus, pristak, tre for to, to for, og billigkasser. Billig fisk på tirsdager, taco på fredag, eller var det torsdag?

Med økte strømpriser, renteutgifter og matpriser som har økt med hele 10,3 prosent det siste året, er det smart å spare der man kan.

Hvor og hvordan finner du de beste tilbudene? Og når er det smartest å handle?

Her er oversikten.

Sjekk tilbudshylla

De aller fleste kjedene har nå fått på plass en tilbudshylle for datovarer. Noen steder er det også en egen tilbudshylle i frukt- og grøntavdelingen.

Hvor mye varene er satt ned med varierer fra kjede til kjede og butikk til butikk. Da DinSide sjekket butikker i nærmiljøet i mandag 3. oktober mellom tre og fire på ettermiddagen, fant vi følgende:

  • Coop Extra og Coop Mega: 40 prosent
  • Rema 1000: 50 prosent
  • Kiwi: 50 prosent
  • Meny: Varierer, vi fant fra 20 til 50 prosent
  • Kjøpmannshuset (Joker, Spar, Eurospar): Varierer, vi fant fra 50 til 70 prosent.

Hadde vi ikke allerede hatt middagsplaner, kunne vi kost oss med alt fra lammelår og langtidsmodnet entrecôte, til blåskjellsuppe, fiskekaker og spinat. Til dessert? Hva med sjokoladepudding eller en fersk ananas?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer