Se prisene: Ikke betal 2.300,- for mye!

Konklusjonen vår er klar: Du kan fort bli lurt dersom du kjøper en "billig" telefon, og binder deg til et dyrt abonnement.

Publisert
Sist oppdatert

Grunnen er todelt: Lang bindingstid, og dyre abonnementer.

Telenor kommer svært dårlig ut i denne sammenlikningen. Hovedgrunnen er at sponseprisen deres er såpass lav, samt at Telenors Primær abonnement ikke er særlig prisgunstig. Dette abonnementet er likevel et av de mest populære abonnementene til Telenor.

Telenor har egentlig ikke bindingstid på abonnementet sitt, men prisen forutsetter videreføring av gammelt, eller tegning av nytt abonnement.

En kraftig ulempe gjenstår imidlertid:

Selv om det ikke er bindingstid på abonnementet, er nemlig mobiltelefonen låst til Telenor i 12 måneder. Det betyr at du bare kan bruke Telenors SIM-kort i telefonen det første året, du går dermed glipp av muligheten til å bytte til en billigere teleoperatør uansett.

Ellers ser vi at tilbudet fra NetCom, med deres ActiveTalk abonnement, såvidt er det billigste alternativet. Her lønner det seg imidlertid å holde tungen rett i munnen - prisen stiger nemlig med 400 kroner dersom du velger NetComs Talk abonnement.

Vurderer du denne telefonen og ditt ringemønster samsvarer med vårt (se nedenfor) er valget enkelt: Vil du ha abonnement velger du NetComs ActiveTalk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer