Seks banker med rentereduksjoner

Seks små og store banker har til nå varslet rentereduksjoner.

Seks banker med rentereduksjoner
Publisert

I en fantastisk nyttårsrus gikk kroneverdien kraftig opp og rentene i pengemarkedet like kraftig ned i begynnelsen av januar. Men dette ble snart avløst av en liten bakrus. Likevel er fortsatt kroneverdien høyere og rentene lavere enn de var da året ebbet ut. Og den utviklingen gir altså de mest optimistiske bankene grunn til å sende glade meldinger om rentenedsettelser.

Leder an

Det er både store, mellomstore og bittesmå banker som de siste ukene har varslet om at rentene vil gå ned. Vi ser på reduksjoner fra 0,25 til 0,5 prosent.

Modum Sparebank 60% finansiering 8,45% renteNordmøre Sparebank 60% finansiering 8,45% renteSparebanken Hedmark 60% finansiering 8,70% renteVår Bank og Forsikring 60% finansiering 8,85% renteKvinnherad Sparebank 60% finansiering 8,85% renteGjensidige Bank 50% finansiering 8,95% rente*Hos noen av bankene legges lånetakst til grunn for beregning av finansieringsgrad. Andre benytter verditakst eller kjøpesum.

For nye kunder i disse bankene er dette gjeldende rentesatser. For gamle kunder gjelder ikke reduksjonene før fra den dato bankene har satt. Det vil for de fleste i dette tilfellet si fra 1. februar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer