Seks pinlige potensspørsmål

Dette tør ikke menn å spørre legen om.

Seks pinlige potensspørsmål

Noen av de som har problemer med ereksjonen har kontaktet Lommelegen for å få hjelp med sitt problem. Her kan du lese svaret legen gir på noen vanlige spørsmål.

Sykkel og sex

Hei, i år syklet jeg Trondheim-Oslo for første gang. Rittet gikk uten problemer, men etter hjemkomst og litt hvile skulle jeg gjenoppta mitt sexliv. Men den gang ei. Potensen var vekk! Det har nå gått rundt to måneder siden den gang, men det er fortsatt ingen fremdrift. Hvor lenge bør jeg vente før den kommer tilbake, eller eventuelt gå til legen?

Mann, 37 år

Les svaret her

Les også: Når potensen svikter

Psykisk årsak?

Jeg har ofte store problemer med å få penis stiv nok til penetrasjon. Jeg tror problemet først og fremst sitter mellom ørene, men jeg lurer på om det også kan være en fysisk forklaring på det. Helt siden puberteten har jeg hatt lekkasje fra penis når jeg blir seksuelt opphisset. Lekkasjen kommer gjerne i etterkant av opphisselsen, og tar form av en gjennomsiktig, "slimete" væske som verken ligner på urin eller sæd.

Min partner sier at hun ikke har opplevd dette hos andre gutter tidligere, og tror kanskje dette at kan være et symptom på en årsak. Selv tror jeg mest på en psykisk forklaring, siden jeg opplever bedre ereksjon med alkohol. Alkohol skal jo som kjent minske den fysiske evnen. Hva tror dere?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer