Seks pinlige spørsmål om sex

Det er ikke alle problemer du vil diskutere med vennegjengen.

Folk som er usikre og vil få råd mot pinlige plager men ikke tør spørre fastlegen, henvender seg ofte til Lommelegen for å få hjelp. llustrasjonsfoto: Colourbox
Folk som er usikre og vil få råd mot pinlige plager men ikke tør spørre fastlegen, henvender seg ofte til Lommelegen for å få hjelp. llustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Folk som er usikre og vil få råd mot plager, men ikke vil spørre legen, henvender seg ofte til Lommelegen for å få hjelp. Nettstedet kan ikke stille diagnoser, men gir deg råd og informasjon. Det er altså en fin plass å begynne hvis du ikke har mulighet til å komme deg til legen.

Vi har samlet sammen noen spørsmål og svar om sex som har gått igjen på Lommelegen:

Sex under svangerskap

Spørsmål: Jeg bare lurte på om det er farlig å ha sex under graviditet. Kan dette skade barnet?

Svar: Nei, i prinsippet er det ikke farlig å ha sex under svangerskap. Men det er en del kvinner som opplever at de kan synes det er ubehagelig og tungt hvis partner ligger oppå dem. Så det gjelder å finne en stilling som er god for begge. Det kan også være lurt å være litt forsiktig med veldig heftig sex de første ukene av svangerskapet for å unngå en ufrivillig abort. Men i prinsippet kan man ha sex helt opp til like før fødsel.

Les hele spørsmålet med svar her

Testikler forsvinner ved sex

Spørsmål: Ved sex eller onani forsvinner den ene (eller begge) testiklene inn i låret på en måte. Jeg avbryter med en gang og de kommer tilbake. Hva kan jeg gjøre? Lurer også på hvor i Bergen jeg kan ta kontakt med noen for få gjort et snitt for trang forhud (jeg har ikke lyst å gå gjennom fastlegen min). Takker for svar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer