Selger iPhone 3GS nå

Nettbutikk selger 30 iPhone 3GS 16GB i dag. Men det koster.

Apples iPhone 3GS skyver den gamle varianten ut i trend-kulda. Foto: Apple
Apples iPhone 3GS skyver den gamle varianten ut i trend-kulda. Foto: Apple Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Både Netcom og Telenor selger iPhone, og begge selskaper lover å ha den nye 3GS-modellen tilgjengelig fra 31. juli. Ulidelig lenge, mener enkelte av blodfansen, som gråter bittert over å ikke bo i ett av de åtte utvalgte landene som fikk telefonen for salg allerede 19. juni.

Her er alt du trenger å vite om iPhone 3GS

Tilgjengelig innen august

Og selv om den innen august bør bli tilgjengelig for alle som ønsker seg en slik, er det sikkert enkelte som ikke har det i seg å vente. Det kan imidlertid bli dyrt ...

Netthandelen Webbutikken melder nå at de i dag får inn cirka 30 telefoner, som de selger etter førstemann til mølla-prinsippet.

- Telefonene vi tilbyr har full garanti og ikke operatørlås, lover salgssjef Sven-Robby Dierkes i en epost til DinSides redaksjon.

Men han kan også fortelle at prisen blir stiv. Hver telefon vil koste 9.499 kroner. Skal du ha utgaven med 32GB, får butikken inn 50 av disse i uke 29. De selges for 10.849 kroner.

Til sammenligning selger samme butikk nå iPhone 3G til 7.000 kroner.

Les også: Nå selger de ut: iPhone-prisene dumpet fra midten av juni

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer