Selger paracet og dildo

Norsk apotek går nye veier for å tilfredsstille sine kunder.

Publisert
Sist oppdatert

Som første norske apotek, tilbyr Alliance-kjeden sex-hjelpemidler i sin nettbutikk. Og responsen har ikke latt vente på seg. En fersk undersøkelse viser nemlig at forbrukerne ønsker en stueren kjøpskanal for sex-hjelpemidler.

Les også: Nå får du sexleketøy på super`n

- Trygt alternativ

- Vi lanserte sex-hjelpemidler for salg gjennom vår nettbutikk i begynnelsen av februar, og siden da har salget gått bra. Vi vurderer nå fortløpende om vi skal legge produktene ut i butikken, sier kommunikasjonssjef i Alliance apotek, Vibeke Hoff Norbye, til DinSide Helse.

Serien, som består av åtte produkter ved navnet "Trust in lust", er utviklet i samarbeid med RFSU.

- Vi er svært fornøyd med dette samarbeidet. RFSU står for seriøsitet og kvalitet, og andre produkter fra RFSU har vært solgt i apotek i en årrekke. Overskuddet av salget går dessuten til arbeid for seksualopplysning, sier hun.

Hoff Norbye tror kundene opplever det trygt å kunne handle sex-hjelpemidler gjennom apoteket fremfor i rene sexbutikker.

Les også: Her får du større penis

- Det er mange som av ulike grunner har nytte av sex-hjelpemidler, det kan være alt fra medisinske årsaker, mangel på partner eller et ønske om å piffe opp seksuallivet. Tilbakemeldingene fra våre kunder viser at de er svært fornøyde med det trygge og naturlige alternativet som apoteket nå representerer, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer