Selger paracet og dildo

Norsk apotek går nye veier for å tilfredsstille sine kunder.

Publisert
Sist oppdatert
En fersk undersøkelse viser at forbrukerne ønsker en stueren kjøpskanal for sex-hjelpemidler.


Som første norske apotek, tilbyr Alliance-kjeden sex-hjelpemidler i sin nettbutikk. Og responsen har ikke latt vente på seg. En fersk undersøkelse viser nemlig at forbrukerne ønsker en stueren kjøpskanal for sex-hjelpemidler.


Les også: Nå får du sexleketøy på super`n

- Trygt alternativ

- Vi lanserte sex-hjelpemidler for salg gjennom vår nettbutikk i begynnelsen av februar, og siden da har salget gått bra. Vi vurderer nå fortløpende om vi skal legge produktene ut i butikken, sier kommunikasjonssjef i Alliance apotek, Vibeke Hoff Norbye, til DinSide Helse.

Illustrasjonsfoto: colourbox.com  Foto: Foto: colourbox.com
Illustrasjonsfoto: colourbox.com Foto: Foto: colourbox.com Vis mer

Serien, som består av åtte produkter ved navnet "Trust in lust", er utviklet i samarbeid med RFSU.

- Vi er svært fornøyd med dette samarbeidet. RFSU står for seriøsitet og kvalitet, og andre produkter fra RFSU har vært solgt i apotek i en årrekke. Overskuddet av salget går dessuten til arbeid for seksualopplysning, sier hun.

Hoff Norbye tror kundene opplever det trygt å kunne handle sex-hjelpemidler gjennom apoteket fremfor i rene sexbutikker.

Les også: Her får du større penis

- Det er mange som av ulike grunner har nytte av sex-hjelpemidler, det kan være alt fra medisinske årsaker, mangel på partner eller et ønske om å piffe opp seksuallivet. Tilbakemeldingene fra våre kunder viser at de er svært fornøyde med det trygge og naturlige alternativet som apoteket nå representerer, sier hun.

Et naturlig valg

Ifølge svenske Aftonbladet har svenske apotek tatt skrittet fullt ut, og lagt sex-hjelpemidler ut for salg i butikkene. Spesialdesignede dildoer, vibratorringer og geishakuler har fått sin plass i hyllene ved siden av tamponger og graviditetstester.

- Mange vegrer seg for å kjøpe sex-hjelpemidler på steder som oppfattes som vulgære. Der kan vi nå tilby et nøytralt alternativ, sier Apotekets varemerkedirektør Eva Fernvall til Aftonbladet.

Hun mener det er naturlig at apoteket tilbyr produkter som kan gi seksuell nytelse.

- Tilfredstilte mennesker har det bedre og opplever mindre stress, sier hun.

Les også: 12 tips for mer sex

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer