Selvangivelsen kan leveres flere ganger

Glemt et fradrag eller gitt feil opplysninger i selvangivelsen? Fortvil ikke.

Siste sjanse til å levere selvangivelsen er 30. april 2012. Inntil da kan du levere skattepapirene hvor mange ganger du vil. Foto: Skatteetaten/Kim Jansson
Siste sjanse til å levere selvangivelsen er 30. april 2012. Inntil da kan du levere skattepapirene hvor mange ganger du vil. Foto: Skatteetaten/Kim Jansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Var du litt for rask på labben, og angrer på at du allerede har levert selvangivelsen? Da er det ingen grunn til bekymring.

Du kan nemlig levere selvangivelsen så mange ganger du vil frem til innleveringsfristen 30. april 2012.

I rettledningen til selvangivelsen 2012 heter det nemlig følgende:

«Når du har gjort alle endringer og tilføyelser, kan du sende inn selvangivelsen. Det er mulig å sende inn flere ganger fram til fristen 30. april dersom du vil endre noen poster senere.»

Ifølge Skatteetaten er det den sist innleverte selvangivelsen som er gyldig. Har du for eksempel levert selvangivelsen på gamlemåten, altså på papir gjennom posten, skal du kunne gjøre endringer på nett i etterkant. Du kan eventuelt sende tilleggsdokumentasjon i posten i etterkant.

Vil ha korrekte opplysninger

Grunnen til at det åpnes for å levere inn reviderte versjoner, er at myndighetene ønsker at flest mulig skal ha mulighet til å levere inn korrekte opplysninger til Skatteetaten.

For at opplysningene skal være så korrekte som mulig, bør du ikke stole blindt på at de forhåndsutfylte tallene er riktige. Gå grundig gjennom hver enkelt post, for å sørge for at alt stemmer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer