Selvangivelsen klar enda tidligere

Gulrot for deg som registrerer deg som e-bruker hos Skatteetaten før 1. mars 2013.

FARVEL TIL PAPIRET: Fra 2013 kan du få tilgang til selvangivelsen enda tidligere – på én betingelse. Du må si farvel til papiret og registrere deg som e-bruker. Foto: Per Ervland/Kim Jansson
FARVEL TIL PAPIRET: Fra 2013 kan du få tilgang til selvangivelsen enda tidligere – på én betingelse. Du må si farvel til papiret og registrere deg som e-bruker. Foto: Per Ervland/Kim Jansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du blant dem som venter spent på selvangivelsen hvert år? Da har skatteetaten gode nyheter til deg. Registrerer du deg som elektronisk bruker (e-bruker) hos Skatteetaten vil du nemlig få selvangivelsen tidligere.

I 2013 betyr det at du kan få selvangivelsen 19. mars, mens alle andre må vente til 2. april.

– Selvangivelsen er hundre år i 2013. Da passer det spesielt godt å si farvel til papiret. Digitale løsninger gir oss et riktigere og raskere skatteoppgjør. Det er ikke med vemod jeg sier farvel til papiret. Denne utviklingen tjener vi alle på. Digitale løsninger er sikrere for skattyter og bedre for fellesskapet, sier skattedirektør Svein R. Kristensen i en pressemelding.

Slik blir du e-bruker

For å opprette e-bruker og motta elektronisk post fra Skatteetaten må du først gi samtykke. Registreringen er gjort på et minutt, og du kan bruke MinID, BankID, Buypass eller Commfides elektroniske signaturer for å fullføre registreringen. Tjenesten er ikke mulig å bruke for for eksempel næringsdrivende, og gjelder bare personlige skattebetalere.

Les mer: Nå kan du bruke BankID her også

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer