Selvangivelsen lagt ut for e-brukere

Sjekk resultatet av fjorårets ligning hos Skatteetaten eller Altinn.

SPENT? Nå er resultatet av fjorårets ligning klart for e-brukere. Blir det baksmell eller skatt til gode i år, mon tro?  Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
SPENT? Nå er resultatet av fjorårets ligning klart for e-brukere. Blir det baksmell eller skatt til gode i år, mon tro? Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selvangivelsen for 2013 er nå tilgjengelig for e-brukere.

Har du prøvd å logge inn uten å få tilgang til fjorårets selvangivelse, kan forklaringen være at du ikke har registrert deg som e-bruker. I år er det nemlig bare e-brukerne som får tilgang til selvangivelsen 19. mars.

Øvrige skattytere må vente til 1. april. Fra den datoen kan kan alle både sjekke og levere selvangivelsen elektronisk, selv om man ikke er registrert som e-bruker.

Klokken 08:55 var det problemer med Skatteetatens nettsider, men går du til altinn.no kan du logge inn direkte derfra, uten problemer.

Les også: Slik blir din skatt i 2014

Flere innloggingsmuligheter

Alle som kan sjekke selvangivelsen i dag, får beskjed om dette på sms eller e-post fra Skatteetaten. For å sjekke resultatet av fjorårets ligning, logger du inn enten via Skatteetaten.no eller direkte hos altinn.no.

- Det er 890.000 personer som får tidlig selvangivelse med foreløbig beregnet skatt 19. mars. Disse registrerte seg som e-brukere innen 3. mars i år. E-brukerne har selv aktivt valgt å motta elektronisk post fra Skatteetaten, og får ikke selvangivelse på papir, sier skattedirektør, Hans Christian Holte, til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.