Selvbetjente kabinetter: For den sjenerte

Vi sendte den første testpersonen for å prøve Magic Tan selvbetjent kabinett på Byporten Hudpleie i Oslo. Her kan du lese hvordan det gikk.

Publisert
Sist oppdatert

Ross-kabinett

Det er kanskje endel som husker den Friends episoden der Ross glemte å snu seg i et selvbruningskabinett, og ble helt oransje på den ene siden når han kom ut? Vi sendte Katrine i økonomiredaksjonen for å teste ut denne varianten.

Før vår første testperson skulle i ilden fikk hun en kjapp innføring i hva som kom til å skje, og hva hun skulle gjøre. Maskinen hadde flere titalls dyser som sprayet i åtte sekunder, fire ganger, og mellom hver gang må man skifte posisjon, slik at man unngår å "ta en Ross".

Hvordan det gikk? Se før- og etterbildene her!

Katrine fikk en krem som hun smurte ut i håndflatene, på neglene, på albuen og under føttene, slik at fargen ikke skulle ta på disse områdene. I tillegg fikk hun utdelt en slags dusjhette for å skåne håret, men det var ikke noen papirtruser, så valget stod mellom nettoen - eller egen truse.

Selve sprayingen tar under ett minutt, men totalt tok det Katrine cirka 15 minutter fra hun kom inn døren, fikk forklaring, ble sprayet og det tørket til hun gikk ut igjen.

For å få best mulig resultat fikk Katrine beskjed om å peele kroppen godt i forkant og unngå å bruke bodylotion, fuktighetskrem samme dag. Kroppen skal være helt tørr når man sprayes. Hun ble bedt om å ta på løse og ledige klær, og mørke siden det kan smitte litt de første timene. I tillegg måtte hun vente 6 timer etter behandlingen før hun kunne dusje.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer