Send pakker og brev i tide

Her er sendefristene for juleposten!

Send pakker og brev i tide
Publisert
Sist oppdatert

Skal du sende pakker til utlandet, er noen av fristene like rundt hjørnet!

Posten har allerede innført juleberedskap og iverksatt en rekke ekstratiltak slik at juleposten skal komme frem til rett tid. Blant tiltakene som iverksettes er 750 ekstra lastebiltransporter, ekstra flyruter og ekstra bemanning på terminalene. Også de som til daglig jobbere i administrasjonen blir beordret ut i produksjonen for å sortere brev og pakker, melder Posten.

Det eneste Posten krever fra deg som kunde, er at du skriver tydelig og riktig adresse, og postlegger brev og pakker innenfor fristene - hvis du vil at det skal være fremme før julaften.

Eksplosjon i netthandel

Åtte av ti nordmenn vurderer å handle julegaver på internett. Kun to av ti er skeptiske til å handle julegaver på internett. Dette viser undersøkelsen som er gjennomført av Norstat, på vegne av Posten.

Hvor kan du handle gavene?

Her er vår komplette oversikt

- I en usikker tid hvor folk både ønsker å gi flotte gaver, og samtidig spare penger, er netthandel et attraktivt alternativ. Vi tror at julehandel på internett får sitt store gjennombrudd i år, sier Tore K. Nilsen, som er konserndirektør i Posten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer