- Sendte ulovlig spam i månedsvis

Absolute Interactive sier de ikke sender spam, men tidligere samarbeidspartnere og en av våre lesere hevder det motsatte.

Publisert
Sist oppdatert

I sommer har DinSide rettet søkelyset mot uønsket sms-reklame. Vi har vært i kontakt med både flere av aktørene og Forbrukerombudet, og henvendelsene fortsetter å strømme inn. En rekke av sakene peker tilbake på selskap som hører innunder Mobile Marketing.

Ett av dem, Absolute Interactive, sendte i flere måneder ut uønsket reklame på e-post, der de brukte databaser som innholdt kontaktdetaljer fra kampanjer de har kjørt for sine kunder. Dette sier to av kundene til DinSide.

Flere har klaget uønsket reklame til Forbrukerombudet i løpet av året, og ifølge Forbrukerombudet har Absolute Interactive vært innblandet i flere av tilfellene.

- Det er uinteressant for oss å samarbeide med slike aktører. Vi er ikke fornøyde med dem i det hele tatt, sier webredaktør i Skeidar, Arnt Harald Johansen til DinSide.

Han representerer et av selskapene som har hatt et kundeforhold med Absolute Interactive, og opplevde at kontaktdetaljene til kunder som registrerte seg på deres julekalender på internett julen 2007, ble brukt til storstilt utsendelse av spam på e-post i ettertid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer