«Æ» gir ikke rabatt på alt av frukt og grønt ...

Ser du forskjellen?

Remas nye medlemsapp «Æ» skal gi 10 prosent rabatt på frukt og grønt. Men likevel er det mye i frukt- og grønt-disken du ikke får rabatt på.

RABATT ELLER IKKE? Rema gir deg Æ-rabatt på salaten til venstre, men ikke den til høyre. Ser du forskjellen? Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
RABATT ELLER IKKE? Rema gir deg Æ-rabatt på salaten til venstre, men ikke den til høyre. Ser du forskjellen? Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere pristester av mat har vist at lavpriskjedene er på øret like i pris på veldig mange varer, og priskrigen på julevarer uteble heller ikke denne jula.

Forrige uke lanserte Rema sitt kundelojalitetsprogram med appen «Æ», som skal gi kundene 10 prosent på frukt og grønt, samt 10 prosent på de ti varene du handler mest av. De andre lavpriskjedene Kiwi og Coop Extra/Obs svarte med å øke bonusen som de gir på frukt og grønt til sine kunder.

Dinside pristestet frukt og grønt hos Rema, Coop Extra og Kiwi forrige uke, for å se hvilken av lavprisbutikkene som er billigst med og uten rabatt, og konkluderte med at Coop Extra er billigst, både med og uten bonus eller rabatt.

Men pass på: Alt er ikke innafor rabatten!

Det er imidlertid begrensninger på Remas frukt- og grøntrabatt: Rabatten gjelder ikke all fersk frukt og grønt.

I vilkårene står det at «10 prosent gjelder på all fersk frukt og grønt, bortsett fra det som er kuttet og vasket, krydret eller marinert.» Salat i poser eller beger, og oppkuttet frukt, trekkes frem som eksempler på dette i Æ-appen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer