SERIE: Prisforskjeller under lupen 2

Vi fortsetter vår artikkelserie som tar for seg overraskende store prisforskjeller her i landet. I dag: Møbelknotter

"FORSKJELLS-NORGE": DinSide er i ferd med å hente inn hundrevis av priser i en rekke forretninger. Du får de mest oppsiktsvekkende resultatene i en rekke artikler utover høsten. ILLUSTRASJON: Per Ervland
"FORSKJELLS-NORGE": DinSide er i ferd med å hente inn hundrevis av priser i en rekke forretninger. Du får de mest oppsiktsvekkende resultatene i en rekke artikler utover høsten. ILLUSTRASJON: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSide har de siste ukene hentet inn priser i en rekke forretninger og varehus og vil i løpet av høsten avsløre noen av de mest oppsiktsvekkende prisforskjellene vi har avdekket.

I den første artikkelen i denne serien så vi nærmere på gardintrapper hos Byggmax og Byggmakker. I dag konsentrerer vi oss om møbelknotter, eller møbelfilt som produktene også kalles. Møbelknotter er rett og slett selvklebende filtbiter som kan plasseres under sofaer, bord, stoler og annet inventar. Produktets oppgave er å sørge for at møblene blir lette å flytte og at de ikke riper opp underlaget.

XL-Bygg: Dyrest

De aller fleste byggevarekjeder og jernvareforretninger fører møbelknotter, deriblant XL-Bygg på Vøyenenga i Asker. Der fant vi flere pakker med oppsiktsvekkende dyre varianter. Vi bet oss spesielt merke i to av dem.

Den ene inneholder 12 stykk firkantede knotter i størrelsen 22 x 22 millimeter. Pris: 55,35 kroner. Det betyr at knottene koster hele 4,61 kroner per stykk.

Den andre inneholder 8 stykk runde knotter med diameter 28 millimeter. Prisen er den samme: 55,35 kroner, noe som i dette tilfellet innebærer en stykkpris på 6,91 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.