SERIE: Prisforskjeller under lupen 5

Vi fortsetter vår artikkelserie som tar for seg overraskende store prisforskjeller her i landet. I dag: Støperør.

"FORSKJELLS-NORGE": DinSide er i ferd med å hente inn hundrevis av priser i en rekke forretninger. Du får de mest oppsiktsvekkende resultatene i en rekke artikler utover høsten. Foto: Per Ervland
"FORSKJELLS-NORGE": DinSide er i ferd med å hente inn hundrevis av priser i en rekke forretninger. Du får de mest oppsiktsvekkende resultatene i en rekke artikler utover høsten. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSide har de siste ukene hentet inn priser i en rekke forretninger og varehus, og vil i løpet av høsten og vinteren avsløre noen av de mest oppsiktsvekkende prisforskjellene vi har avdekket.

I de fire første artiklene i denne serien så vi nærmere på gardintrapper, møbelknotter, rødsprit og halogenpærer.

I dag konsentrerer vi oss om støperør, eller søyleforskalning, som produktet også kalles. Støperør er, som navnet tilsier, rør som brukes for å støpe søyler, for eksempel i sammenheng med bygging av en bod eller en hevet terrasse. Rørene er vanligvis produsert i papp, og mange av dem har vokset innside slik at de skal være lettere å fjerne etterpå. Støperør finnes selvsagt i en rekke ulike høyder og med ulik diameter.

Byggmakker: Dyrest

De aller fleste byggevareforretninger fører støperør, deriblant Byggmakker. Hos Byggmakker på Brobekk i Oslo fant vi blant annet et støperør fra Sonoco i dimensjon 150 x 20 centimeter (lengde x diameter). Hos Byggmakker koster dette røret hele 294 kroner.

Montér: Billigst

Hos den konkurrerende kjeden Bygger'n fant vi det samme Sonoco-støperøret til 201 kroner. Og hos Montér i Drammen nøyer de seg med 198 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer